Fogyás walkenergie

Főoldal - WALKenergie
Válts életmódot! Az interaktív előadás során olyan kérdésekre kaphattunk választ, hogy hogyan szabadulhatunk meg a felesleges kilóktól jojó efektus nélkül, hogyan legyünk fittebbek és izmosabbak, egyáltalán hogyan is kezdjünk hozzá az életmódváltáshoz.

A program segítségével szeretnénk elérni azt, hogy a hozzánk fordulók egy jól alkalmazható, hosszútávon is fenntartható egészséges életmódot alakítsanak ki, és mit egyek ha fogyni akarok, hogy az itt megszerzett tudást a környezetükben élőknek is átadják. Emellett fontos, hogy ez egyén kellő motivációval és kitartással rendelkezzen az előírt változtatások, a rendszeres testmozgás és a havi rendszerességű konzultációk betartásához.

kapszula fogyás

Ebben segítséget nyújt a programban dolgozó szakemberekből álló csapat, mely 9 hónapon keresztül támogatja az abba belépő személyek fizikai, mentális és lelki egészségének fejlődését és változásait.

Az első konzultáción egy obezitológus szakorvossal találkozik a programra jelentkező fogyás walkenergie, aki az egyén egészségi állapotának változását követi. Vele ezen kívül, a 4.

spinning fogyás

A program során a résztvevő személyre szabottan tanulja meg az egészséges táplálkozás szabályait, az egészséges súlycsökkenés elősegítéséhez a kalóriaszámítást, táplálkozási napló vezetésének technikáját, amelyet a táplálkozási tanácsadó segítségével képes elérni a havi rendszerességű konzultációk alkalmával. Mivel a súlyprobléma hátterében mélyebb lelki probléma is állhat, ezért a program során lehetőség van pszichológussal való konzultációra.

WALKenergie FitBalance 2017.04.30.

A szakember a motivációs nehézségekben is segítséget nyújt a fogyni vágyó számára, támogatja, edukálja őt az elérendő viselkedésváltozás lelki hátteréről, ezzel hozzájárulva a sikeres életmódváltáshoz. Három alkalommal szükséges a pszichológussal való konzultáció, mely igény esetén további alkalmakkal bővíthető.

A programba belépő egyén vállalja a mozgásnapló vezetését és a rendszeres testmozgást, melynek gyakorisága minimum heti 3 alkalom.

étrend zsírmájra

A résztvevőknek mozgás tanácsadó nyújt segítséget, hogy a választható számos mozgásforma közül melyik a számára legalkalmasabb fizikai aktivitás. Amennyiben a résztvevőnek valamilyen okból kifolyólag úgy alakul az élethelyzete, hogy nem tudja teljesíteni a vállalt kötelességeket, indokolt esetben szüneteltetést lehet kérni, mely maximum 6 hónap lehet. Testsúlykontroll utánkövetés Egy évvel a testsúlykontroll program zárása után újabb egyéni konzultációra kerül sor az életmódváltókkal.

A találkozó során egy rövid állapotfelmérésen vesznek részt az egyének, akik az elmúlt év tapasztalatairól nyilatkoznak.

petefészek típusú étrend

Általánosságban elmondható, hogy a résztvevők egyetértenek abban, hogy sok pozitív változást hozott az életükbe az életmódváltás, és ezt a legtöbben képesek voltak tartósan beépíteni a mindennapjaikba. Leginkább a rendszeres testmozgást, a tudatosabb táplálkozást és a javuló közérzetet említik meg, mint hosszú távú változást, vagyis a program elérte a legfőbb célját: a résztvevők képessé váltak testsúlyuk feletti kontroll megtartására mozgással kalóriaégetéssel és táplálkozással kalória bevitellel.

40 kg fogyás mennyi idő alatt

Kalóriaégetés A kalória táblázatban megnézheti mozgásforma szerinti bontásban, hogy mennyi fogyás walkenergie használ fel egy kg testtömegű egyén ha adott ideig mozog.

Lásd még