BEMUTATKOZÁS

BEMUTATKOZÁS
A New York Nyelviskola több, mint két évtizede foglalkozik felnőttképzéssel és vizsgáztatással. A nyelvoktatás területén megalakulásunktól kezdődően különböző Európai Uniós és hazai finanszírozású programokban veszünk részt helyi és országos szinten.

2000 óta iskolánk államilag elismert ELTE-ORIGÓ vizsgahelyévé vált és a nyelvoktatás mellett bekapcsolódtunk a szakképzésbe is, amelyhez kapcsolódóan egyes szakmacsoportok OKJ-s vizsgahelyeként működünk. Mindkét képzési formához szorosan kapcsolódnak a munkaerő-piaci szolgáltatások különböző formái.

A New York Nyelviskola Képzési és Vizsgacentrum Kft. 2013-ban nyitotta meg budapesti iskoláját azzal a céllal, hogy a fővárosban is megmérettessük magunkat nyelvi, informatikai és szakmai képzések terén. Magasan kvalifikált, nagy gyakorlattal rendelkező oktatóink garanciát jelentenek megrendelőink szakmai elvárásainak teljesítésére.

Az évek során budapesti iskolánk vált az országos képzéseink logisztikai és koordinációs központjává.

Szolgáltatásaink minőségét az engedélyezett felnőttképzési intézményi cím (E-000142/2014), valamint engedélyezett képzési programjaink biztosítják.