VIZSGÁINK

ELTE ORIGÓ NYELVVIZSGA

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.
Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.A NEW YORK NYELVISKOLA közel másfél évtizede akkreditált ELTE ORIGÓ nyelvvizsgahely Nyíregyházán. A kétnyelvű vizsga minden szinten, az év minden időszakában, minden hónapban, minden hónap első hetében letehető vizsgahelyünkön. A Próbavizsga lehetőség komoly segítséget nyújt abban, hogy a jelentkezők tudatosan határozzák meg a sikeres, teljesíthető nyelvvizsga időpontját.
Részletes információért keresd fel a www.onyc.hu oldalt.
A vizsgaidőpontok megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre: Vizsgaidőpontok


A vizsgák helyszíne:

1.   New York Nyelviskola
      Nyíregyháza, Búza u. 5.

2.  Debreceni Egyetem - Egészségügyi Kar
     Nyíregyháza, Sóstói út 2-4A KÖVETKEZŐ ELTE ORIGÓ NYELVVIZSGA, AMELYRE JELENTKEZHET:
2021.06.03 - 2021.06.11

Jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre:JelentkezésÜgyfélszolgálat a 4400 Nyíregyháza, Búza u. 5. szám alatt található.


Ügyfélfogadási idő:
Hétfőtől – Péntekig 08:00 – 17:00 között.

Ügyfélszolgálat telefonszáma:
06/30 637-6316