Zen fogyókúra

zen fogyókúra

ZEN SHAPE - ZSÍRÉGETŐ TERMÉKCSALÁD

A középkori legendás japán harcosok - a szamuráj - vegetáriánusok voltak. Samurais - a japán középkor kemény és határozott, néha kegyetlen harcosai - szinte nem evett húst. Mindnyájan földbirtokosok voltak bár gyakran kicsiekvagyis Japán kiváltságos osztálya, a kereskedők mellett. A parasztok és kézművesek békés életének megvetése mellett a szamurájok soha nem szakadtak meg hosszú kardjukkal "katana"és egész életüket háborúk és klánközi klímák között töltötték.

zen fogyókúra

Természetesen a szamurájok élete nagy fizikai kitartást igényelt, és gyakran - és buta erőt. Zen fogyókúra a legmagasabb rangú, a kardok birtokában tartott szamuráj napi gyakorlatokat. Az egyes szamurák katonai kiképzésében az energetikai szakemberek ju-jitsu, stb. Képzése kötelező volt. Általában a szamurájok nagyon egészségesek voltak, fizikailag fejlettek és temperamentumosak voltak, akik minden körülmények között fenntartották a harci képességet.

Vannak, akik azt gondolhatják, hogy ezek az emberek, akiknek vas egészségi állapota és jelentős harciasodása volt, sok hús és vad elfogyasztottak, vagy minden nap halat ettek. Ugyanakkor paradox módon, a kiváltságos osztály feudális Japán lemondanak diéta, amely elsősorban a rizs és a zöldségek, és a halak, és a több húst ettek elég fukar összeget, majd nem zen fogyókúra nap.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a szamuráj harcosok, híres az egész világon a harci adottságok és ereje szellem, elkerülve a vegetáriánus étrend, és ez elég szigorú és korlátozott száma ételeket.

Paradox vagy szabályszerűség?

zen fogyókúra

Először is figyelembe kell venni, hogy egy igazi szamuráj esetében nem volt olyan, mint a "helyes" vagy "egészséges" étrend. Ha valaki egészségügyi kérdésekről kezdett beszélni, a szamuráj csak vállat vont.

Testtisztító termék a fogyáshoz, ZEN PRIME - teljes test tisztító

Nevelkedtem Zen közöny az elkerülhetetlen és talán hamarosan! Ideális számukra jelképe volt Sakura japán cseresznyeami nagyon szép virágzás, de gyorsan repül.

Samurai tiszteletben gyógyszer - és még bizonyíték van arra, hogy minden szamuráj utazások hátizsákot birtokában volt egy elsősegély-készlet, amely magában elég komoly sor gyógyszerek, kötszerek kezdve és befejező szerszám másnaposság. Ugyanakkor az egészségügyi koncepció karbantartás hosszú élettartam idegen volt számukra, hogy nem túl sült szamuráj - nem több, mint volt ésszerű, hogy mentse a riasztást.

Az élelmezés motivációja meglehetősen gasztronómiai: ízletes enni.

Létezik-e olyan drasztikusan hatékony diéta, ami nem életveszélyes? Forrás: Thinkstock képünk illusztráció Az állandó fogyókúra körüli mizéria többnyire a nőket szippantja be, de akadnak férfiak is, akik karcsúbb alakra vágynak. Mindez nem a Így volt ezzel az a skót férfi is, aki nyarán ráébredt: kilójával kicsit túllőtt a célon.

Úgy tűnik számunkra, hogy Japánban - a "Land of Sushi" - soha nem volt hiány a friss halak és a tenger gyümölcsei, de ez nem így van. A középkori Japánban a közlekedés zen fogyókúra volt és kényelmetlen, a közlekedési eszközök, és a hűtőszekrények, világos, még nem találták fel - így a friss hal volt csak, hogy a leggazdagabb arisztokraták - és természetesen, lakói halászfalvak a parton.

Samurai gyakorlatilag nem volt elérhető friss halat, és az összeg még mindig esett az asztalra, a leggazdagabb részei, nagyon szerény, alig volt egy gazdag ízű. A fő étel, amit a szamurájok zen fogyókúra nap fogyasztottak és naponta alkalommal evettekés amit nagyon szerettek - rizs volt.

Zen a gyakorlatban: Sétáló meditáció Sinh Nghiem nővérrel

Nem arról van szó, hogy a japánul a "Gohan" kifejezés általában "rizst" és "élelmiszer" -et jelent. Természetesen a rizs volt a szamuráj erejének alapja, mert volt a kalória fő forrása.

Activlab ZEN

Nyilvánvaló, hogy a szamurájoknak nem volt pszichológiai problémája annak érdekében, hogy rizst eszik reggelire, ebédre és vacsorára. Általában azt mondhatjuk, hogy abban az időben az egyszerű fehér rizs ugyanolyan tekintélyes és kívánatos élelmiszer volt, mint napjainkban, például Kínában - vörös hús.

Leginkább a fehér hámozott rizst fogyasztottuk, ami a legjobb volt.

zen fogyókúra

Különböző módon főzött: főzött, gőzöléshez főzött, ragacsos rizsbarackból növényi töltelékkel formázva, néha rizs süteményt készített; az út vett egy szárított rizs sütemény töltött vagy anélkül a töltelék lehet, például, egy szelet savanyúság, vagy szárított és áztatott, szilva, sárgabarack. Az ünnepi zen fogyókúra - és a szamuráj nagyon szereti lakomák voltak fontos része az életének az osztály - a szolgák készített rizs vékony szelet édes burgonya.

Élni tudni kell! Még fogyni is lehet vele...

Az edényt ízesítették egy különleges "amadzura" édes mártással, amelyet a gyümölcsbor kivonatával nyertek. Egyél rizst tartották kiváltsága: a többség a parasztok és iparosok, különösen város nem zen fogyókúra meg magának az ilyen élelmiszerek evett köles és más, kevésbé tápláló növények, és ez negatív hatással van az egészségre, ez tükröződik a klasszikus film A.

Része a szamuráj mindig nagyobb zen fogyókúra a háztartási köztük felesége, a gyermekek ir diéta lisztek az idősekde a történészek szerint szempontjából kalória, még a fejét a családi vacsora volt 1, kalóriát, nem több különböző időszakokban a kalória kismértékben változhat.

Végtére is, nem szabad sajnálnia a szamurájokat, mert azt hitte, hogy vacsorára "meztelen rizst" eszik. Az asztalon lévő rizshez hagyományosan többféle díszítés történt, beleértve a hőkezelt zöldségeket is. A tápanyagok hiánya, amely természetesen nem terjedt ki fehér rizs, töltött zöldségek, hajtások, zöldségek.

Samurai fogyasztott rizs padlizsán, hagyma, metélőhagyma, fehér retek daikon. Néha pácolt, bambuszrügy, különféle hüvelyesek, zöld, stb is használható sokféle hasznos gombák gombák Shiitake, Miitake, Cordyceps, stb.

Így kerülhetsz Te is zen állapotba

Rendkívül hasznos természetes immunmodulátorokamelyeket hagyományosan Japánban és zen fogyókúra is szolgálnak az asztalnál. Zöldség mindig főtt vagy párolt, és voltak során savanyúság betakarítás: jól tárolható hosszú ideig a pincében.

Ráadásul a szamurájok nagyszámú hínárt használtak, feltöltve a jód hiányát. Ate, természetesen, és szója termékek tofu, miso-leves, stb - az egyik pillére a japán konyha. A tej- és tejtermékek fogyasztása elsősorban a leggazdagabb szamurájak sokasága volt, bár a heian időszakban a szamuráj kultúrájának virágzása közös és széles körben elérhetőek voltak. A alacsony szénhidráttartalmú diéta szamuráj nagyon szereti a sót, valamint a keverék a só és a hagyma.

Fokhagymát, gyömbért, ecetet, halszószot, miso tésztát is használtunk.

HERBÁRIA WELLNESS BALANCE ZEN TEA 20DB

A desszert "Amadzura" volt, valamint méz és különleges lekvár, amelyet főtt ragadós rizsből készítettek: nincs cukor! Az ünnepeken készültek a "karagasi" különleges "kínai" pecsétjei. Sózzuk vagy dióolajjal dióból. By the way, ez a finomság és változatai Japánban főzött napjainkig. És itt egy másik szamuráj csemege zen fogyókúra már nem becsület: az ünnepekre úgy, hogy az asztalra jégdarabok, amely birtokában van a nyáron egy különleges pince: enni!

Gyönyörűen szolgált jég ítélték elegáns és arisztokratikus. Gyümölcs és dió mogyoró, dió, borovi zen fogyókúra be a gyümölcs egy kis összeg, és többnyire különleges alkalmakkor, vagy betegség esetén - mint a gyógyszer. Azt is úgy ítélte meg, mint a zöld tea, amely egyébként soha nem volt felesleges. A művészet a teát tea ceremónia része volt a kör a hagyományos szamuráj elsajátította, valamint a prozódia a készség összecsukható rövid versek: öt- és hármas és a kalligráfia.

Jeunesse fogyni

Bizonyíték van arra, hogy a teát a fővárosban Edo városa és azon túl is termesztették. Érdemes megjegyezni, hogy ha a tea hasznos volt, és nemes, arisztokratikus italt, majd inni a szamuráj még mindig kedvéért - nem erős, kissé bódító rizsbor. A történészek szerint a szamuráj kedvéért meglehetősen gyenge volt, de mégis hatalmas hatással volt rájuk, mert általában az étkezés elég aszketikus és szinte kizárta a húst.

A durva élelmiszer-energia rezgésekhez nem szokott, a szamuráj gyorsan elájult - és kívánatos volt. A nyelv elszabadult, a kommunikáció informálisabb lett.

Tartalék jeunesse fogyás, Saját fiók

Az öröm használata azonban soha nem volt túlzott, többnyire a szamuráj csak éppen tiszta vizet ivott, így a fej friss volt és a kéz szilárd volt; mindenekelőtt szamuráj nagyra a katonai erő zen fogyókúra a képesség, minden pillanatban, hogy megfelelően teljesítse szamuráj adó: ölni vagy meghalni harcol a megtiszteltetés, uram, vagy a saját.

Általában, kivéve ünnepi ételek, az ételek is nagyon szerény szamuráj elő, és nem gazdag, akkor is azt mondják, hogy evés nagyon kevés képest a mai nap: egy vagy két csésze rizs.

De az esztétikai oldal soha nem volt limpullott: szokásos volt ételt szolgálni, még akkor is, ha a szamuráj szegény volt.

  • Tejfölös diéta
  • 2 hét alatt fogyás
  • egyszerű fogyókúra - ingyenes apróhirdetés - Alkupiac.h

Samurai kivéve természetesen, a legtöbb piti evett a gyönyörű vörös lakk lemezekre, és ivott vizet zen fogyókúra ezüst csésze. Egyszerűség és legkousvaivaemost frissen elkészített élelmiszer egészíteni a rizsre vonatkozó, és a folyamat az élelmiszer-fogyasztás, jellemző a japán kultúra a mai napig.

zen fogyókúra

Így érthető, amelyre épült a legendás egészségügyi Samurai: bár az étkezés és tartalmazta csak a legminimálisabb kalória a fő forrása az volt, fehér rizsde tápanyagban gazdag miatt eszik sok zöldséget és zöld, különböző hasznos gombát és szójatermékek.

Japán konyha, és ma is az egyik leginkább egészséges és tápláló, zen fogyókúra azt számos hosszú életű és megosztott nagyon magas a várható élettartam Japánban 78,8 év a férfiak, 85,62 év a nők 1200 kalóriás étrend nőknek.

Lásd még